Paymark Finans

Paymark Finans låneudbyder

Paymark Finans er en dansk låneudbyder, som hører til i Odense, og er et varemærke under DER A/S. Låneudbyderen stiller blandt andet skarpt på, at det her er trygt at låne penge online. Det er samtidig vigtigt for denne låneudbyder, at man kan låne penge til det, man går og drømmer om, men også på en sådan måde, at ens økonomi fortsat hænger godt sammen. Det skal nemlig være muligt at betale af på det lån, man har optaget, og samtidig have luft i økonomien. Paymark Finans har mange års erfaring med at låne penge ud, og de garanterer i denne forbindelse en både kompetent og fortrolig vejledning, når det kommer til lån. Alle låneansøgninger gennemgår her en personlig og seriøs kreditvurdering. Hvis man har spørgsmål til Paymark Finans, eller er i tvivl om noget, kan man ringe eller chatte med dem alle hverdage mellem 8 og 22. Man kan også vælge at sende en mail. På hjemmesiden kan man desuden finde svar på flere spørgsmål vedrørende låneprocessen.

Hvor mange penge kan man låne

Hos Paymark Finans kan man ansøge om at låne helt op til 150.000 kr. Det betyder, at man kan låne penge til rigtig mange forskellige formål, og så godt som til alt, hvad man drømmer om, og det er samtidig helt op til en selv, hvad det er, man ønsker at bruge pengene til. Man skal som minimum ansøge om at låne 10.000 kr., og man bestemmer samtidig helt selv, hvor mange penge man ønsker at ansøge om at låne. Her er det blot op til en selv at vurdere, hvor mange penge det er, man har brug for, og det anbefales ikke at ansøge om flere penge end det behov, man har. Det er både simpelt og nemt at ansøge om et lån online hos Paymark Finans.

Hvad kan man låne penge til

Hos Paymark Finans er det muligt at låne penge til alt det, man går og drømmer om. Det betyder også, at man ikke skal oplyse, hvad det er, man gerne vil låne penge til. På denne måde har man helt selv frihed til at vælge, hvad det er, man ønsker at låne penge til. Pengene kan bruges på rejser, fritid og fornøjelser, eller de kan bruges til at anskaffe materielle goder. De kan også bruges på helt andre ting eller på forskellige former for materielle goder. Paymark Finans blander sig ikke i, hvad det er, pengene skal bruges på, og derfor står det en frit for.

Hvor gammel skal man være for at ansøge om et lån

Hvis man ønsker at låne penge hos Paymark Finans, skal man være fyldt mindst 18 år, for at det er muligt at ansøge om et lån. Hvis man ikke er fyldt 18 år, er der derfor ingen grund til at ansøge om et lån.

Skal man stille sikkerhed for lånet

Man skal ikke stille sikkerhed for lånet, når man ansøger om et lån hos Paymark Finans. Det betyder dermed, at det kan være både attraktivt og fordelagtigt at ansøge om et lån her.

Kan man låne penge, når man er registreret i RKI?

Når man er registreret som dårlig betaler i RKI eller andre skyldnerregistre, har man hos Paymark Finans ikke mulighed for at låne penge. Enhver ansøgning gennemgår en individuel kreditvurdering, og her vil det blandt andet blive kontrolleret, om man er registreret i RKI. Hvis man er det, vil en låneansøgning med sikkerhed blive afvist. Der er derfor ingen grund til at ansøge om et lån, hvis det er tilfældet.

Hvor lang er løbetiden på et lån?

Et lån kan hos Paymark Finans have en løbetid på mellem 12 og 120 måneder. Det svarer til, at et lån skal betales tilbage inden for 1 og 10 år. Det giver en vis fleksibilitet, når man vælger at ansøge om et lån, og selv på et lån på 10.000 kr., har man mulighed for at ansøge om en løbetid på 120 måneder. Det betyder, at der er rigeligt med tid til at betale pengene tilbage, hvis det er det, man har brug for. Man må her være opmærksom på, at jo længere en løbetid, man vælger, jo flere renter og omkostninger vil der være forbundet med lånet. Det anbefales derfor at tænke sig godt om, inden man vælger at ansøge om et lån.

Hvor meget ligger renten på?

Renten på et lån hos Paymark Finans er fast, men den fastsættes individuelt i forbindelse med en låneansøgning – blandt andet på baggrund af, hvor stort et beløb, man ansøger om et låne, men også hvor lang tilbagebetalingstid, man vælger for lånet. Den faste årlige debitorrente ligger på mellem 6,93 % og 26,08 % Den maksimale ÅOP vil ligge på 46,46 %. Den endelige rente vil blive fastlagt, når og hvis man bliver tilbudt et lån, og den vil her fremgå af den fremsendte låneaftale.

Hvor meget ligger den månedlige ydelse på?

Der findes en låneberegner på forsiden af Paymark Finans’ hjemmeside, og her er det muligt at beregne, hvor meget den månedlige ydelse vil ligge på for et lån. Som det første skal man angive, hvor stort et beløb, det er, man ønsker at ansøge om at låne. Her skal vælges et beløb på mellem 10.000 og 150.000 kr., og det står en frit for, hvor meget man ønsker at vælge. Herefter skal man vælge løbetiden for det ønskede lån, og det handler i denne forbindelse om at være realistisk og samtidig tænke sig godt om. Hvis man eksempelvis vælger 50.000 kr. i låneberegneren med en tilhørende løbetid på 24 måneder, vil man kunne se, at den månedlige ydelse vil ligge på mellem 2.411 og 2.839 kr. Her vil man også kunne se, at ÅOP vil ligge på mellem 15,43 % og 36,70 %, og at de samlede kreditomkostninger for det pågældende beløb vil være mellem 7.860 og 18.133 kr. Dette værner derfor om, at det hos Paymark Finans kan være svært at estimere de endelige omkostninger på forhånd, og at de først vil ligge klart, når en eventuel låneaftale fremsendes. Når man har modtaget en låneaftale, vil den månedlige ydelse ligge fast, og man vil derfor på denne måde altid vide, hvad man månedligt skal betale af på sit lån. Det sikrer både tryghed og vished, når det er på denne måde.

Hvordan ansøger man om et lån?

Når man i låneberegneren har valgt, hvor stort et beløb det er, man ønsker at låne, og man samtidig har fundet frem til den passende løbetid, så kan man både simpelt og nemt klikke på knappen Ansøg om et lån nu. Når man gør det, bliver man ført videre til der, hvor ansøgningen starter, og her skal man i gang med at indtaste personlige oplysninger, der er relevante for lånet. Der er her blandt andet tale om oplysninger omkring økonomi, bolig og job. Man skal desuden anvende NemID til at ansøge om et lån hos Paymark Finans. Så snart ansøgningen er modtaget hos Paymark Finans, foretages en kreditvurdering, og hvis man bliver fundet kreditværdig, vil man blive tilbudt et lån. Det anbefales ikke at ansøge om et lån, som man ikke er i stand til at betale tilbage.

Hvornår får man svar på sin ansøgning?

Hvis man udfylder og sender en ansøgning af sted i Paymark Finans’ åbningstid, vil man allerede få svar, inden der er gået en time. Det betyder, at man er sikker på at få en hurtig afklaring omkring, hvorvidt man har mulighed for at låne penge her, og at man derfor ikke behøver vente længe. Hvis man ansøger uden for åbningstiden, vil man få svar dagen efter.

Hvor hurtigt kan man modtage pengene?

Paymark Finans tilstræber sig, at man kan få pengene hurtigst muligt. Det betyder, at man har mulighed for at få pengene enten samme dag eller senest dagen efter, at et lån er godkendt. Man modtager pengene, når den tilsendte låneaftale er underskrevet. Dette gøres med NemID. Hvis man i stedet ønsker at modtage låneaftalen fysisk, kan man vælge at få denne med posten. Hvis denne metode foretrækkes, vil pengene blive overført, så snart Paymark Finans modtager den retur.

Er det sikkert at ansøge om et lån?

Ja, det er 100 % sikkert at ansøge om et lån hos Paymark Finans. Man løber i denne forbindelse ingen former for risiko, og låneudbyderen låner kun penge under forsvarlige forhold. Det betyder, at man kun kan låne penge, hvis man findes kreditværdig. Det er vigtigt for Paymark Finans, at låneansøgeren har en stabil og god økonomi, og det er noget af det, der tages højde for, når en ansøgning behandles. Derfor må man forvente, at der kan være mulighed for, at man får et afslag på den låneansøgning, man har sendt af sted. Hos Paymark Finans er der nemlig ingen garanti for, at man kan optage et lån. Såfremt man bliver godkendt til at optage et lån, og tilbydes dette, vil man  desuden være underlagt reglerne om 14 dages fortrydelsesret, og det betyder, at man har mulighed for at fortryde den låneaftale, man eventuelt har indgået.