Moment Lån

Moment Lån

Moment Lån er en dansk låneudbyder, som hører til i det indre København. Låneudbyderen er registreret under varemærket Moment Solutions. Hos denne låneudbyder kan man ansøge om at optage et lån på helt op til 15.000 kr., og det er i den forbindelse muligt at få en online kredit, der er meget populær.

Pengene kan man bruge til lige præcis det, man ønsker sig, og hos Moment Lån er der ingen grænser for, hvad man kan låne penge til, og der er i den forbindelse derfor heller ingen krav. Man kan nemt registrere sig på hjemmesiden, og derefter er det ingen sag at komme i gang med at udfylde en låneansøgning.

Efter behov kan man altid tage kontakt til Moment Lån for at søge både råd og vejledning i forbindelse med ansøgnings- eller låneprocessen. Hos Moment Lån er det uforpligtende at ansøge om at låne penge online.

Hvilke krav er der til en låneansøger?

Hos Moment Lån er der en række krav og betingelser til enhver låneansøger. Det betyder med andre ord, at man som privatperson skal leve op til disse, for at det kan blive muligt at optage et lån. Kravene er som følger:

  • Man skal på ansøgningstidspunktet være fyldt mindst 20 år. Man må desuden maksimalt være 65 år for at kunne ansøge om et lån.
  • Man skal være dansk statsborger.
  • Man skal have en fast, månedlig indtægt.
  • Man må ikke have navne- eller adressebeskyttelse.
  • Man skal have en aktiv e-mailadresse.
  • Man skal have et aktivt dansk telefonnummer.
  • Man skal have en bankkonto i en dansk bank.
  • Man skal være i besiddelse af NemID. Dette skal nemlig benyttes til at underskrive både ansøgning og låneaftale.
  • Man må ikke være registreret hos hverken Experian (RKI) eller Debitor Registret.

Enhver låneansøgning vil hos Moment Lån gennemgå en personlig og individuel kreditvurdering, og det er denne, der danner beslutningsgrundlag for, om man kan blive tilbudt et lån. Der er derfor aldrig nogen garanti for, at man har mulighed for at optage et lån, når man sender en ansøgning af sted til Moment Lån.

Kan man låne penge trods RKI?

Hos Moment Lån har man ingen muligheder for at låne penge, hvis man er registreret i RKI, Debitor Registret eller andre af landets registre over dårlige betalere. Der er derfor ingen grund til at gå i gang med en ansøgning om lån, hvis dette er tilfældet, for det vil blive fanget ved den kreditvurdering, der finder sted hos denne låneudbyder.

Hvor mange penge kan man låne?

Alle lån optages hos denne låneudbyder som en kredit. Hos Moment Lån har man derfor mulighed for at optage en kredit på maksimalt 15.000 kr. Man kan tilmed ansøge om en kredit på helt ned til 500 kr. Med andre ord kan man hos Moment optage kredit til mange henseender, og det er muligt at optage en kredit på et beløb mellem 500 kr. og 15.000 kr., som er deleligt med 50. Når man vælger at ansøge om en kredit, bør man være sikker på, at man er i stand til at betale kreditten tilbage – for det anbefales aldrig at ansøge om at låne penge, som man ikke har brug for, og som man ej kan betale tilbage.

Hvad kan man låne penge til?

Hos Moment Lån er der ingen, der blander sig i, hvad et lån skal bruges på, når man ansøger om en kredit. Alle privatpersoner har derfor friheden til selv at bestemme, hvad et lån hos denne låneudbyder skal bruges på. Nogle mennesker vælger at optage en kredit til helt almindelige forbrugsgoder, til rejser, oplevelser, fornøjelse eller uforudsete udgifter, og hos denne låneudbyder er alt muligt – også hvis man blot har et ønske om at have flere penge mellem hænderne i hverdagen. Der er naturligvis også en række andre formål, der kan være fordelagtige at optage en kredit til, og hos Moment Lån har man den fulde frihed til selv at bestemme.

Hvad koster det at optage en kredit?

Som låneansøger må man naturligvis vide, at det ikke er gratis at optage en kredit hos Moment Lån. Der er nemlig nogle omkostninger forbundet hermed, og ved hjælp af en låneberegner på forsiden af hjemmesiden, kan man få et indblik i, hvad disse omkostninger tilnærmelsesvis vil ligge på. Ved at tage udgangspunkt i låneberegneren, skal man som det første beslutte sig for, hvilket kreditbeløb man som låneansøger ønsker at ansøge om at låne. Beløbet skal som tidligere nævnt være på mellem 500 kr. og 15.000 kr., og det skal være deleligt med 50.

Når man har valgt et beløb, vil man kunne få oplyst forskellige omkostninger for kreditten, og hvis man eksempelvis vælger en kredit på 15.000 kr., vil man se, at den månedlige debitorrente for denne kredit vil ligge på 234 %. De samlede kreditomkostninger vil ligge på 8.775 kr., mens det samlede tilbagebetalingsbeløb derfor vil være på 23.775. Man kan med små læse, at priserne er for en kredit på 3 måneder. Hvis man ønsker det, har man mulighed for at prøve sig frem med forskellige beløb for til sidst at vælge det kreditbeløb, man ønsker at ansøge om.

Skal man stille sikkerhed for et lån?

Hos Moment Lån skal der ikke stilles sikkerhed for den kredit, man ansøger om at optage – og det er uanset størrelsen på kreditten. Det betyder med andre ord, at en låneansøger hos Moment Lån ikke skal stille sikkerhed i form af hus, bil eller andre former for aktiver, og det giver derfor mange muligheder for lån for det helt almindelige menneske.

Hvordan ansøger man om et lån?

Når man i låneberegner på forsiden af hjemmesiden har valgt det kreditbeløb, man ønsker at ansøge om at låne hos Moment Lån, kan man påbegynde sin ansøgning ved at klikke på knappen Ansøg om kredit. Inden man gør det, skal man være sikker på, at man som låneoptager kan stå inde for de omkostninger, der er forbundet med kreditten, og at man er i stand til at betale både lånet og de samlede omkostninger tilbage. Det tager ikke ret lang tid at udfylde en låneansøgning, når man først er gået i gang, og den kan som regel færdiggøres i løbet af få minutter. Slutteligt skal den underskrives med NemId, før den kan sendes af sted.

Hvornår får man svar på sin ansøgning?

Man vil få svar med det samme, når man har ansøgt om et lån hos Moment Lån. Svaret vil man kunne se på sin skærm, uanset om man ansøger via computer, mobil eller tablet. Her vil man få at vide, om man har mulighed for at optage en kredit eller ej. Hvis det bliver muligt at optage en kredit, vil man få en bekræftelse på skærmen. Denne bekræftelse vil desuden blive fremsendt via e-mail, og det er også her, at man vil få fremsendt låneaftalen for kreditten samt en faktura. En låneaftale skal hos Moment Lån underskrives med NemId, før den er gældende. Det anbefales altid, at man gennemlæser aftalen, inden den underskrives, for her vil man også kunne få oplyst de præcise renter, gebyrer og betingelser for kreditten.

Hvornår modtager man pengene?

Når Moment Lån overfører pengene til en låneansøgeres konto, der er blevet godkendt til et lån, vil denne modtage en besked på både e-mail og sms herom. Man vil hurtigt få det kreditbeløb, man har ansøgt om, hvis man er blevet fundet kreditværdig. Lånebeløb bliver udbetalt hver halve time hele dagen i åbningstiden. Moment Lån har åben alle hverdage mellem kl. 8 og 18, og det betyder dermed, at man meget ofte har mulighed for at få udbetalt den kredit, man har ansøgt om.

Hvor kan man se sine betalingsoplysninger?

Når man ansøger om et lån hos Moment Lån, vil man i samme omgang automatisk oprette en profil på hjemmesiden. Det er på denne profil, man altid kan finde sine betalingsoplysninger, og det er derfor blot at logge ind på hjemmesiden. Hvis man er i tvivl om noget som helst, anbefales det altid at ringe til kundeservice.

Moment Lån kundeservice

Hos Moment Lån er det muligt at komme i kontakt med kundeservice på alle hverdage mellem kl 8 og 18. Man kan også altid rette henvendelse via e-mail, og her kan man samtidig forvente et hurtigt svar.

Er det sikkert at ansøge om et lån?

Hos Moment Lån kan man sikkert og trygt ansøge om den kredit, man ønsker dig. Det er uforpligtende at gøre det, og det koster heller ikke penge. Så snart låneansøgningen er blevet kreditvurderet, vil man som låneansøger få svar på, om man kan låne penge eller ej. I tilfælde af at man af Moment Lån bliver fundet kreditværdig, er man ikke forpligtet til at optage lånet.

Det betyder med andre ord, at man har god betænkningstid og ingenting forpligter sig til ved at sende en ansøgning af sted. Hvis man vælger at underskrive den låneaftale, man får fremsendt, når man er blevet godkendt til et lån, vil man først der acceptere lånetilbuddet – men selv herefter vil man også have 14 dages fortrydelsesret. Hvis man benytter sig af denne fortrydelsesret, er det en betingelse, at man betaler det udbetalte kreditbeløb tilbage med det samme.